Kategorie
 
 
 
 
 

Nalaďte se na jarní notu s novinkami oblíbené značky Rieker

Večerní romantika městem, procházka v přírodě nebo příjemný piknik v parku. Ani vy se už neumíte dočkat dní, kdy vás proberou paprsky slunce a v dobré náladě vykročíte s teniskami či polobotkami na nohou do nového dne? Kdyby naše nohy měly tu moc promluvit na nás, prozradily by svou touhu předvést se po dlouhé zimě v lehkých botách pestrých barev. A právě Rieker je jednou ze značek, která tuto představu dokáže dokonale naplnit. Kromě toho vždy přidá i něco navíc.

Pohodlí nabité stylem

Švýcarská firma je desetiletí miláčkem nejen na domácím trhu. Letos si připomíná již 150. výročí svého vzniku a nemohla ho oslavit lépe než tím, co jí jde nejlépe – uvedením dokonalých bot. Laťku, kterou si drží už tak pořádně vysoko, s kolekcí jaro/léto se dá říct ještě přeskočila. Z hlediska kvality přináší přesně to, na co jsme zvyklé a co na jaře všechny hledáme a potřebujeme. O dokonalý pocit při chůzi se postarají kvalitní a odlehčené materiály, měkké stélky a oblíbená funkce Antistress. To znamená, že podešve tlumí nárazy a poskytnou vám tak oporu doslova v každém kroku. A pak je zde ještě pár podstatných drobností, které k jarní módě neodmyslitelně patří. Užijte si festival barev, veselých detailů a poutavých vzorů tak, jak ho umí připravit jen Rieker!

Zamilujte se do komfortu

Čeká na vás svěží koktejl pohodlí, trendů a hravosti. To vše v ideálním poměru, stačí si jen vybrat oblíbenou příchuť. V nabídce nechybí elegantní polobotky, nebo spíše hledáte běžné šněrovací tenisky. O klasice se však dá v případě značky Rieker mluvit jen v souvislosti s tvarem. Všechno ostatní je připraveno okouzlit vás každým detailem, který přitáhne váš zrak. Metalické zipy, výrazné prošívání, perforované části či originální potisky jsou kousky skládačky, které tvoří dokonalá díla s jejich podpisem. Na bestseller sezóny aspirují tenisky s dírkovanou podešví a svěží kombinací baby barev. Potěšíme i milovnice mokasín - pořád jsou šik! A zklamaní nezůstanou ani pánové. Polobotky se šněrováním i bez přicházejí tuto sezónu v klasických barvách, ale i v příjemných odstínech krémové, mořské zelené nebo hot sezóny - denimu. A nejlepší na tom celém je, že od zpracování materiálů až po designové detaily je každá bota vytvořena se švýcarskou kvalitou a přesností. Tak se přesvědčte a prociťte to na vlastní kůži.

Jaro s dokonalostí k Vašim nohám

Než příroda naplno rozvine svůj potenciál, najděte svůj dokonalý pár na našem e-shopu, kde to už teď hraje barvami. Najdete tam nové modely Rieker, které jsou sázkou na jistotu, že na rozdíl od vás si na den plný zážitků vaše nohy ani nevzpomenou. Jaro nás všemi smysly láká užívat si každý den naplno, tak buďte připravené!

Aby vám neušly jarní novinky od našich značek, sledujte nás na našem facebookuinstagramu, nebo odebírejte náš newsletter a žádná novinka neunikne Vaší pozornosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze