Kategorie
 
 
 
 
 

Balerínky jsou zpět! Budou hitem jara a léta 2024

Vykročte do jara ve velkém stylu

Několik sezon uteklo a jsme opět u nich. Po poměrně dlouhé pauze se do módy opět vrátily baleríny, které stále lehce rozdělují společnost. Zatímco některé ženy jim absolutně nedokáží odolat, jiné těmto plochým botám nemohou stále přijít na chuť.

Pokud se k nim letošní jaro chcete vrátit, nenechte si ujít naši pestrou nabídku dámských balerín, mezi kterými si vyberou dívky i dámy všech věkových kategorií.

Boty po vzoru baletních piškotů

Odkud baleríny pochází?

Módním hitem se staly již v 50. letech 20. století. Tehdy byly největší inspirací pro tyto ploché a ohebné boty klasické baletní piškoty. I když se jejich popularita v průběhu let neustále měnila, čas od času se balerínky vrátí na scénu, jako je tomu právě teď.

Svou popularitu si zasloužily hlavně pro jejich všestrannost a pohodlí. Právem se tak řadí mezi nejvyhledávanější dámské kožené letní boty.

Obuv po vzoru baletních piškotů je vhodná pro ženy dávající přednost modelům bez podpatku. Perfektně navíc vypadá při běžném nošení, ale vedle s ní nešlápnete ani během formálnějších akcí, jako jsou svatby, oslavy nebo návštěvy divadel. Díky bohatým možnostem provedení se z nich může stát nenápadný doplněk outfitu, ale zároveň i jeho hlavní dominanta. Záleží pouze na vás, jaké balerínky zvolíte a jak je následně budete stylizovat.

Jaké balerínky budou trendy v roce 2024?

Ačkoliv se na scénu opakovaně vrací, pokaždé to je v trochu jiné podobě. Baleríny, které byly in před deseti lety, nemusí být populární dnes. 

Jako poslední si zřejmě pamatujete modely se špičkou, jež se od klasických balerín svým tvarem mírně odklonily. Pokud ale byly původní baleríny kulatého designu vaším favoritem, můžete jásat! Právě letos totiž budou nejžádanější tyto páry, u kterých to všechno začalo.

Dále je trendy hranatá špička. Ta sice neevokuje klasické baleríny, ale naopak více než cokoliv jiného odkazuje na baletní variantu.

Ať už zvolíte jakýkoliv model, důležité je nepodceňovat kvalitu. Kožené baleríny jsou sázkou na jistotu, která nejenže vám dlouho vydrží, ale navíc se v ní budete cítit pohodlně i po celodenním nošení.

Udělejte si radost novými botami

Objevte dámské balerínky z naší nabídky a udělejte si radost dokonale padnoucím párem, ve kterém si příchod jara užijete na maximum. Vybírat můžete mezi elegantními, nadčasovými, zdobenými, minimalistickými nebo lehce sportovními variantami.

Pokud nejsou baleríny to, co právě hledáte, Robelshoes.cz vám přináší vše od tenisek po lodičky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze